Qui som

La nostra adreça web és: https://bravaaventura.com. Som Brava Aventura SL, amb domicili a CALLE MESTRE LLUIS MILLET, 25, 17310 Lloret de Mar, Gerona, España, i amb NIF B02783538.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris o consultes a través del formulari de contacte de la nostra web, recollim les dades que es mostren en el formulari, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Mèdia

Recomanem als visitants que no incloguin imatges amb dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades quan enviïn qualsevol tipus de fitxer o imatge a través dels nostres formularis de contacte. Tot i que no permetem la càrrega d’imatges directament a la nostra web, els visitants haurien de ser conscients que les imatges poden contenir dades de geolocalització.

Galetes

Si envieu una consulta a través del formulari de contacte de la nostra web, se us pot demanar que deseu el vostre nom, adreça electrònica i lloc web en galetes. Això és per a la vostra comoditat per no haver de tornar a emplenar les vostres dades quan feu una altra consulta. Aquestes galetes tindran una durada d’un any.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres pàgines web es comporta de la mateixa manera com si el visitant visités l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la vostra interacció amb aquest contingut incrustat.

Amb qui compartim les vostres dades

No compartim les vostres dades personals amb tercers, llevat que sigui necessari per complir amb obligacions legals o per proporcionar el servei sol·licitat.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari o envieu una consulta a través del formulari de contacte, aquesta informació i les seves dades meta es conservaran indefinidament per poder donar resposta i seguiment a les vostres consultes.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Podeu demanar que us enviïm un fitxer amb les dades personals que tenim sobre vós, inclòs qualsevol dada que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estem obligats a conservar per motius administratius, legals o de seguretat.