BRAVA AVENTURA // COSTA BRAVA

Nosaltres

Vivint l’Aventura, Creant Records

image00012

Hola!

Benvinguts a Brava Aventura, el lloc on els somnis es tornen realitat. Ja sigui una sortida escolar que els teus alumnes recordaran tota la vida, o un dia ple d’acció al nostre centre d’activitats aquàtiques a Cala Llevado, estem aquí per oferir-te una experiència inoblidable.

Brava Aventura SL, Agència de Viatges combinats FUE-02017404  i empresa d’activitats esportives al Medi Natural registrada al Consell Català de l’Esport amb Núm C-552.


Viatges grups, fi de curs, escolars, sortides lúdiques.

És un producte especialitzat per grups d’escoles:  Viatges combinats per Catalunya, Espanya i Europa coneix els nostres circuits culturals i d’aventura per Itàlia, França, Portugal, Balears..

També excursions i activitats d’un sol dia: Port Aventura, Parcs Aquàtics,  Ruines d’Empúries, Volcans de la Garrotxa, Estany de Banyoles, Arbre Aventura i Tirolines, Búlder Golem de Blanes..etc

Colònies Costa Brava

És un producte d’activitats nàutiques de la mercantil Brava Aventura SL.

Activitats de lleure i nàutiques destinades a escolars i grups en general.  Realitzem colònies i activitats nàutiques en un paratge idílic de la Costa Brava: Tossa de Mar

La nostra història

Fa més de 25 anys, un petit grup d’aventurers amb una passió per la natura i l’ensenyament va fundar Brava Aventura. El que va començar com una simple idea s’ha convertit en una de les empreses líders en l’organització de sortides escolars i activitats aquàtiques a la Costa Brava.

Al llarg dels anys, hem crescut no només en nombre sinó també en experiència i qualitat de servei. Des dels nostres primers dies, l’èmfasi ha estat sempre posat en crear experiències úniques i inoblidables per a tothom que creua les nostres portes.

Amb la confiança i suport dels nostres clients, estem emocionats per veure què ens depara el futur. Una cosa és segura: a Brava Aventura, les millors experiències encara estan per venir.

A Brava Aventura, creiem que les experiències autèntiques neixen del respecte, la passió i la responsabilitat.

Respecte: Atenem a cada individu com si fos part de la nostra pròpia família, garantint un entorn segur i acollidor per a tots.

Passió: El nostre amor per l’aventura i l’aprenentatge ens motiva a oferir les millors experiències possibles, tant a terra com a mar.

Responsabilitat: Des de l’organització de sortides escolars fins al manteniment del nostre camp de boies a Cala Llevado, actuem amb un alt grau de professionalitat i cura per l’entorn que ens envolta.

La nostra missió és fer que cada moment passat amb nosaltres sigui memorable, segur i enriquidor.

Els nostres valors

Què oferim?

Des de sortides escolars personalitzades fins a un camp de boies per fondejar la teva barca o moto d’aigua, oferim una àmplia gamma d’experiències que són més que simples activitats: són moments que es queden gravats en la memòria.

BRAVA AVENTURA // COSTA BRAVA

Sortides Escolars

Descobreix tot el que podem oferir-te perquè gaudeixin els nens i nenes de la teva escola

BRAVA AVENTURA // COSTA BRAVA

Serveis a
Cala Llevadó

Camp de boies i Centre d’activitats aquàtiques a Cala Llevadó, Costa Brava (Tossa de Mar)

L'equip

L’èxit de Brava Aventura es deu al nostre increïble equip de professionals. Monitors titulats en cada especialitat, des de l’escalada fins al caiac, t’acompanyaran durant tota la teva estada. El nostre objectiu és que puguis gaudir sense preocupacions mentre ens ocupem de tot.

Què diuen de nosaltres?

Xavier E.
Xavier E.
09/10/2023
Buenas!! os recomiendo mucho la experiencia con BravaAventura!! Estuvimos este verano 2 familias a pasar el día en la Cala Llevadó y allí contratamos los servicios de Brava Aventura, hicimos el churro y el Padel Surf, en todo momento nos atendieron genial y nos explicaron en que consistía y nos dieron los consejos de seguridad. Luego la encargada de la base naútica nos recomendó y reservo mesa en el chiringuito de la cala..un 10!! Gracias Brava Aventura, el año que viene repetiremos seguro!!
Patrick Burgt
Patrick Burgt
14/09/2023
Beautiful beach😍