Caiac

Excursions en Caiac: La Teva Aventura Inoblidable a Cala Llevadó

Resum

Si busques una experiència més completa i enriquidora, no et perdis les nostres excursions en caiac. Amb l'acompanyament d'un instructor titulat, podràs explorar Cala Llevadó d'una manera única i emocionant. Iniciarem amb una breu introducció a la tècnica de paleig i algunes nocions bàsiques per garantir una experiència agradable. Amb una durada de 2 hores, aquesta excursió t'ofereix l'oportunitat de submergir-te en la bellesa natural de la costa, sense altra preocupació que gaudir de cada instant. Descobreix per què les nostres excursions en caiac són l'activitat més popular a Cala Llevadó.

Galeria d'imatges

L’Aventura que t’està esperant a Cala Llevadó: Tossa de Mar

Busques divertir-te gaudint dels paisatges impressionants de la Costa Brava? No cal buscar més enllà. A Cala Llevadó, t’oferim l’oportunitat de descobrir els racons més amagats i els secrets de la Costa Brava en caiac. Una experiència fàcil i apte per totes les edats.

caiac colonies

Tour en Caiac

El nostre tour en caiac inclou un instructor expert que t’acompanyarà per les millors rutes, assegurant que aprofiteu al màxim aquesta aventura aquàtica.

Ruta en Caiac

Les nostres rutes en caiac t’endinsen en paratges ocults i cales de somni que només es poden accedir pel mar. Aquests recorreguts són l’escapada perfecta per als amants de l’aventura i la natura.

Lloguer de Caiac

Si prefereixes explorar pel teu compte, el lloguer de caiac és la teva millor aposta. Amb caiacs fàcils de maniobrar i adaptats a tots els nivells, tindràs tot el que necessites per a una jornada inoblidable.

caiac de mar

Descobreix per què el caiac és l’activitat estrella a Tossa de Mar i uneix-te a nosaltres per viure una experiència que no oblidaràs. Tant si busques fer una excursió guiada en caiac o un alquiler de caiac, tenim l’opció perfecta per a tu.

Taula de preus:

Ruta en caiac (2 hores)

Adult: 30€ / Infantil: 20€
Caiac doble autobuidale
Instructor federat
Assegurança RC i Accidents

Lloguer de caiac

18€ / Hora
Caiac doble autobuidale
Assegurança RC i Accidents

Altres Activitats a Cala Llevadó:

Paddle Surf (Bigsup)

Banana Boat

No esperis més!

Reserva la teva aventura en Caiac avui mateix i viu amb nosaltres a Tossa de Mar en una experiència inoblidable

contacta

Informació i reserves

T’agradaria gaudir d’aquesta activitat? Reserva aquí!

Activitat: Caiac

BRAVA AVENTURA S.L
C/ Mestre Lluis Millet 25, Lloret de mar 17310.
Tel: +34 872 723 924